دستور پخت پنکیک کدوحلوایی وگان

این پنکیک‌های کدو حلوایی وگان بسیار پف دار هستند! این دستور غذا تمام عطر و طعم های گرم پاییزی را به خانه شما می‌آورد و یک صبحانه عالی برای شما فراهم می‌کند.

پنکیک کدو حلوایی وگان

این وقت از سال بهترین زمان برای پنکیک کدوحلوایی وگان است! چون فصل پاییز و زمستان، کدو حلوایی فراوان است و کیفیت آن هم بسیار عالی است.

کارشناسان ما در تیم تولید محتوا وبلاگ وارمی خود را موظف میدانند تا اطلاعات دقیق و درست در اختیار شما مخاطبان قرار بدهند، پس اطمینان داشته باشید که بعد از تحقیقات زیاد به این دستور پخت پنکیک کدوحلوایی رسیدیم که توسط یکی از سرآشپز های وگان حرفه ای تهیه شده است. در ادامه متن را از زبان ایشان می‌خوانید.

من مجبور شدم برخلاف چیزی که دوست داشتم از کدوحلوایی  کمتری در این پنکیک ها استفاده کنم. دفعه اول دستور را با یک فنجان کامل پوره کدوحلوایی امتحان کردم. اما کدوحلوایی زیاد باعث شد خمیر پنکیک رطوبت زیادی داشته باشد. متأسفانه این دستور پخت خوب نبود. البته از نظر من طعم دلچسبی داشتند، اما مهم نیست که چند بار آن‌ها را در تابه برگردانید یا زمان پخت را افزایش دهید، در تمام حالت ها نتیجه نهایی پنکیکی بود که وسطش به خوبی پخته نشده است.

 در نهایت میزان کدوحلوایی را  تا ¾ فنجان کاهش دادم. بنابراین خیلی کمتر از آن‌چه می‌خواستم کدوحلوایی در دستور پختم استفاده کردم، اما، نتیجه عالی بود.

 نجات دهنده این دستور پخت ادویه کدوحلوایی خانگی است. وقتی ادویه خوشمزه کدو حلوایی را دارید، در واقع نیازی به استفاده از مقدار زیادی کدو حلوایی ندارید.

پنکیک کدو حلوایی وگان

چگونه پنکیک کدوحلوایی وگان بپزیم؟

دستورالعمل ها و اندازه های دقیق را در پایین این مقاله خواهید یافت. در ادامه خلاصه‌ای از فرایند پخت و آماده سازی پنکیک ها را از زبان سرآشپز می‌خوانید و به همراه عکس‌های روند پخت می‌توانید به راحتی از دستور پخت پیروی کنید.

     این پنکیک ها خیلی ساده  و سریع هستند!

  •      آرد همه منظوره را در کاسه ای الک کرده و شکر، بکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
  •      شیر سویا یا هر شیر گیاهی دیگری، روغن، ادویه کدو حلوایی و پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مایع پنکیک به خوبی مخلوط شود. با این حال بیش از حد مخلوط نکنید.
  •      ماهیتابه خود را با کمی روغن گرم کنید و وقتی داغ شد، تقریباً ¼ فنجان خمیر را در آن بریزید.
  •      وقتی حباب‌های کوچکی روی آن ظاهر شد، پنکیک را برگردانید. به برگرداندن پنکیک ها در تابه ادامه دهید و با کفگیر روی آن‌ها را فشار دهید تا مطمئن شوید خمیر در مرکز پنکیک نپخته باقی نمانده است.
  •      این روند را تا زمانی که مایع خمیر شما تمام شود ادامه دهید. شما باید حدود 6-8 عدد پنکیک کدوحلوایی داشته باشید.

طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی

نکاتی در باره مواد تشکیل دهنده پنکیک کدوحلوایی

ادویه کدو حلوایی یکی از مواد ضروری در این دستور پخت است، اما نگران نباشید اگر نمی توانید آن را آماده تهیه کنید، می توانید مقداری از آن را خودتان درست کنید. ادویه کدو حلوایی خانگی ما ترکیبی ساده از دارچین، زنجبیل، جوز هندی و میخک است.

می توانید از پوره کدو حاوایی کنسرو شده یا تازه استفاده کنید. اگر آن را تازه درست می کنید، کدو تنبل پوست کنده و خرد شده را به سادگی در سینی فر با کاغذ روغنی قرار داده تا به مدت 30 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت بپزید تا نرم و پخته شود. قبل از پوره کردن کدو حلوایی در خرد کن، به کدو حلوایی ها زمان دهید تا خنک شود. بعد از پوره کردن آن را درون یک الک روی کاسه بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. معمولاً وقتی پوره کدو تنبل تازه درست می‌کنید، مقدار کمی آب اضافی وجود دارد که با این روش به راحتی خارج می‌شود. سپس آن را به راحتی در تمام دستور پخت هایی که  کدو تنبل دارند، استفاده کنید.

پنکیک کدو حلوایی وگان

نکات سرآشپز

دقیق‌ترین روش برای اندازه‌گیری آرد در این دستور تنها با استفاده از پیمانه های دقیق یا ترازوی آشپزخانه است.

پنکیک کدو حلوایی های باقیمانده به خوبی به مدت 5 روز در یخچال سالم می‌مانند. می‌توانید هر بار قبل از استفاده در آون توستر یا مایکروویو گرمشان کنید.

آن‌ها همچنین قابل نگه‌داری در فریزر هستند! فقط کافی است تا داخل فریزر از آن ها نگهداری کنید تا کاملاً یخ بزنند و بعد از آماده شدن، آن‌ها را دوباره درون آون توستر یا مایکروویو گرم کنید تا کاملاً گرم شوند.

مواد لازم

     ▢ 1 ¼ فنجان آرد همه منظوره (156 گرم)

     ▢ 3 قاشق غذاخوری شکر گرانول سفید

     ▢ 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

     ▢ 1 ½ قاشق چایخوری ادویه کدو تنبل

     ▢ ¼ قاشق چایخوری نمک

     ▢ ¾ فنجان شیر سویا (180 میلی لیتر) یا سایر شیرهای غیر لبنی

     ▢ ⅓ فنجان پوره کدو تنبل (75 گرم) کنسرو شده یا تازه

     ▢ 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن نارگیل آب شده

برای سرخ کردن:

     ▢ روغن زیتون

 

دستور پخت دقیق پنکیک کدو حلوایی وگان

     آرد را در کاسه ای الک کرده و شکر، بکینگ پودر، ادویه پای کدو تنبل و نمک را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

     شیر سویا را در آن بریزید و سپس پوره کدو حلوایی و روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود و گلوله ای در مایع  پنکیک باقی نماند.

     یک ماهیتابه را با کمی روغن زیتون گرم کنید.

     وقتی تابه خیلی داغ شد، مقداری خمیر را در آن بریزید (تقریباً ¼ فنجان در هر بار).

     وقتی حباب‌های کوچکی روی آن ظاهر شد، پنکیک را برگردانید.

     به چرخاندن منظم پنکیک ها ادامه دهید و با کفگیر فشار دهید تا از خام باقی نماندن خمیر در وسط پنکیک اطمینان حاصل کنید.

     پس از پخته شدن سری اول ، این کار را تکرار کنید تا مایع خمیر شما تمام شود.

نکات مهم

     آرد را برای دقت روی ترازو وزن کنید یا از روش پیمانه زدن برای اندازه گیری آرد استفاده کنید، آرد را با قاشق داخل پیمانه تان بریزید و سپس با چاقو روی آن را صاف کنید.

     پنکیک های باقی مانده را تا 5 روز در یخچال قابل نگه داری هستند. می‌توانید در توستر یا مایکروویو آن ها را دوباره گرم کنید. همچنین قابل نگه داری در فریزر هستند.

ارزش غذایی

ارزش غدایی هر یک عدد پنکیک:

 کالری: 208 کیلو کالری | کربوهیدرات: 30.6 گرم | پروتئین: 3.4 گرم | چربی: 8 گرم | چربی اشباع شده: 7 گرم | سدیم: 351 میلی گرم | فیبر: 1.5 گرم | قند: 7.7 گرم

دیدگاهتان را بنویسید