تاس کباب کاشانی غذایی خوشمزه که با هر سلیقه ای همخوانی دارد. در اینجا برای شما دستور پخت این غذای خوشمزه را قرار دادیم.


طرز تهیه تاس کباب کاشانی

مواد لازم برای پخت تاس کباب کاشانی:

پیاز                                                        300 گرم

رب انار                                                   نصف پیمانه

ماهیچه گوسفند                                       300 گرم

بادمجان متوسط                                        2 عدد

گوجه فرنگی                                            2 عدد

نمک و فلفل زردچوبه                                 بمقدارلازم

طرز تهیه :

  • پیاز را حلقه ای و نازک خرد میکنیم. ته یک قابلمه میچینیم.
  • گوشت را مکعبی به اندازه های کوچک (دلخواه) خرد میکنیم.
  • گوشت ها را روی پیازها میریزیم. زردچوبه ، نمک و فلفل را به میزان دلخواه روی آن میریزیم.
  • بادمجان ها را نازک خرد میکنیم.
  • گوجه فرنگی ها را روی بادمجان ها چیده و دو لیوان آب روی آن بریزید و شعله گاز را زیاد کنید.
  • وقتی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت 2 ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد.
  • ۲۰ دقیقه پیش از آن ‌که غذا را سرو کنید یعنی زمانی که مواد شما به خصوص گوشت‌ پخت، رب انار را اضافه کنید.
  • بسته به میل و ذائقه‌تان می‌توانید این تاس کباب را ترش یا ملس درست کنید. این غذا را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید.
  • کاشان یکی از شهرهای قدیمی کشورمان می باشد که از 7500 سال قبل زندگی در منطقه ای از آن جریان داشته است. کاشان جاذبه های گردشگری زیادی دارد که باعث رونق گردشگری در این شهر شده است و مسافرانی از دور و نزدیک را بارها و بارها به سوی این شهر می کشاند. از مهمترین جاذبه های گردشگری شهر کاشان می توان اشاره کرد به حمام و باغ فین، بازار سنتی، مسجد آقا بزرگ، مسجد جامع کاشان، حمام تاریخی سلطان میراحمد، غار نیاسر، تپه سیلک، شهر زیرزمینی نوش آباد، کاروانسرای شاه عباس، عمارت و بادگیر عباسیون، گلاب گیری قمصر، آتشکده خرمدشت، آرامگاه فیض کاشانی، آرام محتشم کاشانی، مسجد وزیر، پنجه شاه کاشان، آبشار نیاسر و باغ تالار نیاسر.

دیدگاهتان را بنویسید