خورشت خلال کرمانشاهی

دستور پخت خورشت خلال را که غذایی اصالتا کرمانشاهی است را برای شما ارائه کردیم. این غذا را با لذت میل کنید.

 

مواد لازم:

گوشت گوسفندی یا گوساله                                                                500 گرم

خلال بادام                                                                                   150 گرم

زرشک سیاه                                                                                ¼ فنجان

لیمو عمانی                                                                                  3 عدد

پیاز                                                                                           1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی                                                                          5/1 قاشق غذاخوری

نمک وفلفل                                                                                 بمقدارلازم

هل و دارچین                                                                               بمقدارلازم

زعفران و گلاب                                                                            بمقدارلازم

 

طرز تهیه:

  • از شب قبل خلال ها را داخل گلاب خیس کنید تا مزه دار شوند.
  • زرشک سیاه را یکساعت قبل استفاده خیس کنید.
  • گوشت را نگینی خرد کنید و دوبار بجوشانید تا کف آن از بین برود و سپس آنرا تفت دهید.
  • پیاز رنده شده را داخل کره تفت بدهید سپس 1 قاشق غذاخوری روغن حیوانی به آن اضافه کنید. گوشت را اضافه کرده و با زردچوبه و فلفل ادویه تفت دهید. سپس آب جوش را اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم خوب بپزد.
  • سپس برای طعم بهتر در یک ظرف جدا خلال بادامها رو با کره و زعفران تفت بدهید و آب را اضافه کنید و اجازه دهید خلال ها با آب بپزند.
  • بعد از دوساعت که گوشت نمی پز شد خلال ها را آبکش کرده و به گوشت در حال پخت اضافه کنید. در این مرحله چوب دارچین را اضافه کنید.
  • بعد از نیم ساعت رب گوجه را جداگانه تفت بدهید تا خامی رب گرفته شود سپس آنرا به خورشت اضافه کنید.
  • لیمو عمانی هایی را که از قبل خیس کرده بودید و چندبار آبش را عوض کردید چنگال بزنید و به خورشت اضافه کنید. نمک خورشن را اندازه کنید و چند دانه هل نیز به خورشت اضافه کنید.
  • در یک ربع پایانی هم نصف فنجان زعفران دم شده و گلاب را اضافه کنید.
  • قبل از سرو خورشت زرشک سیاه را جداگانه تفت بدهید و اضافه کنید.
  • حالا خورشت آماده سرو کردن است نوش جان.

 

دیدگاهتان را بنویسید