خورشت خلال کرمانشاهی
دستور پخت خورشت خلال را که غذایی اصالتا کرمانشاهی است را برای شما ارائه کردیم. این غذا را با لذت میل کنید.
مواد لازم:
گوشت گوسفندی یا گوساله 500 گرم
خلال بادام 150 گرم
زرشک سیاه ¼ فنجان
لیمو عمانی 3 عدد
پیاز 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 5/1 قاشق غذاخوری
نمک وفلفل بمقدارلازم
هل و دارچین بمقدارلازم
زعفران و گلاب بمقدارلازم
طرز تهیه:
- از شب قبل خلال ها را داخل گلاب خیس کنید تا مزه دار شوند.
- زرشک سیاه را یکساعت قبل استفاده خیس کنید.
- گوشت را نگینی خرد کنید و دوبار بجوشانید تا کف آن از بین برود و سپس آنرا تفت دهید.
- پیاز رنده شده را داخل کره تفت بدهید سپس 1 قاشق غذاخوری روغن حیوانی به آن اضافه کنید. گوشت را اضافه کرده و با زردچوبه و فلفل ادویه تفت دهید. سپس آب جوش را اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم خوب بپزد.
- سپس برای طعم بهتر در یک ظرف جدا خلال بادامها رو با کره و زعفران تفت بدهید و آب را اضافه کنید و اجازه دهید خلال ها با آب بپزند.
- بعد از دوساعت که گوشت نمی پز شد خلال ها را آبکش کرده و به گوشت در حال پخت اضافه کنید. در این مرحله چوب دارچین را اضافه کنید.
- بعد از نیم ساعت رب گوجه را جداگانه تفت بدهید تا خامی رب گرفته شود سپس آنرا به خورشت اضافه کنید.
- لیمو عمانی هایی را که از قبل خیس کرده بودید و چندبار آبش را عوض کردید چنگال بزنید و به خورشت اضافه کنید. نمک خورشن را اندازه کنید و چند دانه هل نیز به خورشت اضافه کنید.
- در یک ربع پایانی هم نصف فنجان زعفران دم شده و گلاب را اضافه کنید.
- قبل از سرو خورشت زرشک سیاه را جداگانه تفت بدهید و اضافه کنید.
- حالا خورشت آماده سرو کردن است نوش جان.